Docent


Anouk Bax is opgeleid aan de academie voor kunst en vormgeving st Joost in Breda. Ze is al jaren actief in het creatief begeleiden en lesgeven. Anouk wordt blij als anderen enthousiast worden, nieuwe technieken leren en een verandering brengen in het kijken. De verwondering staat hierbij centraal. Ze heeft een atelier in Eindhoven en houdt zich in haar eigen kunstpraktijk vooral bezig met de mens en zijn gedrag, dit onderzoekt ze in haar tekeningen, maar ook in installaties en grafiek. Het werk van Anouk Bax, is te zien geweest op diverse plekken in het binnenland (o.a. Noord-Brabants museum) en buitenland.

Anouk Bax

CursusTekenen en schilderen voor kinderen - Schrijf u hier in
CursusomschrijvingAl experimenterend met verschillende materialen gaan we op ontdekkingstocht door de wereld van het tekenen en schilderen. Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril of op zijn kop? Wat kunnen we leren van verschillende kunstenaars en van elkaar? Elke woensdag een nieuwe uitdaging. Naast de basisbegrippen uit de schilder- en tekenkunst, staat de verwondering centraal. Heb jij zin om de kunstenaar in jezelf te ontdekken en houd je van creatief bezig zijn, kom dan op woensdagmiddag meedoen.
Naam docentAnouk Bax
E-mailadresinfo@anoukbax.nl
Cursuscode44
Aantal lessen12 of 24
Cursus opmerkingenProefles: de eerste les op 22 september 2021 is een proefles. Kom gewoon even langs om te proeven hoe leuk tekenen schilderen is.
Voor7 t/m 12 jaar
Startdatum22 september 2021
Dagwo
Tijd16.00-17.30
Lesgeld€ 85 - 170
Website docent www.anoukbax.nl