Docent


José Jansen is opgeleid aan de Academie voor Beeldende Kunsten Tilburg, de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten ‘s Hertogenbosch en de Academie voor Industriële Vormgeving Eindhoven, disciplines tekenen, schilderen en grafiek. Sinds 1982 werkt ze als vrij beeldend kunstenaar en maakt in opdracht portretten. Naast het Atelier Van Gogh, werkt José bij een aantal andere kunstencentra en geeft workshops op aanvraag.

Jose Jansen

Cursus Tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden
Schrijf u hier in
Cursusomschrijving Er gaat een nieuwe wereld open. Je leert  beter kijken en ook buiten het tekenen ga je meer zien van je omgeving. Daarnaast krijg je er plezier in om met krijt en verf op papier of doek te werken. Het geeft heel veel ontspanning. Je bent even weg uit de dagelijkse beslommeringen.

Gaandeweg leer je de basisbegrippen van het tekenen en schilderen hanteren. Ook voor gevorderden die al de basisbeginselen onder de knie hebben, is deze cursus geschikt.

Geef je snel op want er is maar beperkt plaats.

Naam docent Jose Jansen
E-mailadres josewajansen@planet.nl
Cursuscode 255
Aantal lessen 12
Cursus opmerkingen Papier is verkrijgbaar tijdens de cursus. Materialen zoals potlood, houtskool, verf en kwasten zelf meenemen. Docent kan advies geven.
Voor Beginners en gevorderden
Startdatum medio september 2024
Dag wo
Tijd 9.30-12.00
Lesgeld € 190
Website docent josewajansen.wordpress.com