Docent


Anouk Bax is opgeleid aan de academie voor kunst en vormgeving St Joost in Breda. Ze is al jaren actief in het creatief begeleiden en lesgeven. Anouk wordt blij als anderen enthousiast worden, nieuwe technieken leren en een verandering brengen in het kijken. De verwondering staat hierbij centraal. Ze heeft een atelier in Eindhoven en houdt zich in haar eigen kunstpraktijk vooral bezig met tekenen, de mens en zijn gedrag zijn belangrijke thema’s. Het werk van Anouk Bax, is te zien geweest op diverse plekken in het binnen en buitenland.

Opleiding:
Master in Fine Art bij Academy St. Joost school of art and design, Breda, NL
Bachelor in Fine Art bij Academy St. Joost school of art and design, Breda, NL

Anouk Bax

Cursus Tekenen en schilderen voor kinderen
Schrijf u hier in
Cursusomschrijving Al experimenterend met verschillende materialen gaan we op ontdekkingstocht door de wereld van het tekenen en schilderen. Hoe ziet de wereld eruit door een roze bril of op zijn kop? Wat kunnen we leren van verschillende kunstenaars en van elkaar? Elke woensdag een nieuwe uitdaging. Naast de basisbegrippen uit de schilder en tekenkunst, staat de verwondering centraal. Ik kijk naar wat ieder kind individueel kan en begeleidt iedereen op zijn of haar eigen niveau. Na elke les kijken we samen naar de werkstukken daar leer je beter van kijken, beeldbeschouwing heet dat. Heb jij zin om de kunstenaar in jezelf te ontdekken en houd je van creatief bezig zijn, kom dan op woensdagmiddag meedoen.

Omdat we elk kind de mogelijkheid willen geven om mee te doen, kun je een beroep doen op de Stichting Leergeld Nuenen. Meer informatie op hun website: Stichting Leergeld Nuenen.

Naam docent Anouk Bax
E-mailadres info@anoukbax.nl
Cursuscode 44
Aantal lessen 12
Cursus opmerkingen Zelfstandig kunnen werken
Voor 9 t/m 12 jaar
Startdatum 13 september 2023
Dag wo
Tijd 16.00-17.30
Lesgeld € 85
Website docent www.anoukbax.nl