Docent


Elke Meulendijks studeerde aan de Academie voor Beeldende Vorming Tilburg en studeerde af in 1998 als docent 1ste graads tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis. Sindsdien heeft ze 20 jaar op enkele Voortgezet Onderwijs scholen kunst gedoceerd.

Met haar eigen werk zit ze in de vaste collectie van twee Galeries. Twee jaarlijks organiseert ze Sterksel sterk in Kunst.

Elke Meulendijks

Cursus Tekenen en schilderen voor kinderen
Schrijf u hier in
Cursusomschrijving

Teken en schilder je graag? Vind je het leuk om  op de woensdagmiddag creatief lerend bezig zijn? Dan is deze cursus echt iets voor jouw. We beginnen de les met een thema van waaruit we samen een persoonlijk werkstuk maken. Uiteraard geef ik vele tips en tricks.

Van aquarelverf, pastelkrijt, inkt, potloden, tot afdrukken maken, het komt allemaal langs.

Het is belangrijk dat ieder kind zich prettig voelt en zich vanuit die situatie heerlijk creatief kan ontplooien. Ook kijken we naar elkaars werk. Want iedereen is anders en iedereen maakt ander werk. Daar leer je ook heel veel van.  

Kom je op woensdagmiddag meedoen? 

 

Omdat we elk kind de mogelijkheid willen geven om mee te doen, kun je een beroep doen op de Stichting Leergeld Nuenen. Meer informatie op hun website: Stichting Leergeld Nuenen.

Naam docent Elke Meulendijks
E-mailadres ewm.meulendijks@gmail.com
Cursuscode 44
Aantal lessen 12
Cursus opmerkingen Zelfstandig kunnen werken
Voor 9 t/m 12 jaar
Startdatum 10 januari 2024
Dag wo
Tijd 16.00-17.30
Lesgeld € 85
Website docent www.elkemeulendijks.nl