Docent


Marjo van Meer is in 1990 afgestudeerd aan Academie voor Beeldende Vorming Tilburg als 1e graad docent tekenen/schilderen en kunstgeschiedenis. In haar lessen wil ze mensen stimuleren, om zo goed mogelijk weer te geven wat ze beleven aan de werkelijkheid. Ze is zeer geïnteresseerd in ieders persoonlijk creatief proces. Marjo is ook werkzaam in haar eigen atelier. Aandacht voor creativiteit, verbinding met natuur, tot rust komen ( mandala tekenen), gericht op persoonlijke en trans-persoonlijke ontwikkeling.

Marjo van Meer

CursusTekenen en schilderen - Schrijf u hier in
CursusomschrijvingAan het begin van de cursus zijn er een paar gezamenlijke opdrachten. Een ieder wordt uitgedaagd zich te verbinden met een gekozen thema, of een bepaalde teken of schilder techniek uit te proberen. In overleg bepalen we de thema’s. Vaak werken we dan naar de waarneming. Je gaat op zoek naar hoe iets op eigen wijze vorm te geven. Later kies je een eigen onderwerp om aan te werken. Er is altijd inspiratie materiaal aanwezig. Na afloop wisselen we ervaringen uit. Het 2e deel van de cursus kiest ieder een eigen onderwerp om aan te werken. Ik begeleid individueel en geef gericht aanwijzingen. Voor beginners en gevorderden.
Naam docentMarjo van Meer
E-mailadresmarjo.vanmeer@upcmail.nl
Cursuscode222
Aantal lessen24
Cursus opmerkingenEen introductie in 8 lessen voor € 105,- is mogelijk.
VoorBeginners en gevorderden
Startdatum14 september 2021
Dagdi
Tijd9.30-11.30
Lesgeld€ 305
Website docent marjovanmeer.weebly.com
CursusLandschap / buiten-schilderen - Schrijf u hier in
CursusomschrijvingDe 1e les is in het Atelier, hierna gaan we zoveel mogelijk naar buiten en tekenen en schilderen we op locatie. Teken en schildermateriaal naar eigen voorkeur.
Werk cursisten Fotogalerij werk van cursisten
Naam docentMarjo van Meer
E-mailadresmarjo.vanmeer@upcmail.nl
Cursuscode235
Aantal lessen6
VoorBeginners en gevorderden
Startdatum26 april 2022
Dagdi
Tijd10.00-12.30
Lesgeld€ 90
CursusAbstract schilderen - Schrijf u hier in
CursusomschrijvingVoor een ieder die graag Abstract wil leren schilderen of onder deskundige leiding een nieuwe impuls wil geven aan de manier waarop je nu schildert. Ben je op zoek naar een vrijer omgaan met kleur en vorm, een meer vanzelf creëren, het meer laten stromen van je creativiteit, dan biedt deze cursus een mogelijkheid een en ander uit te proberen. Door middel van gerichte opdrachten onderzoek je verschillende mogelijkheden binnen het schilderen. Op zoek naar wat past bij mij. Wat zeggen de kleuren mij, welke vormen voelen voor mij oké. We proberen verschillende technieken uit en gaan op zoek naar een meer gevoelsmatig contact maken met kleur en vorm. Zo wordt schilderen een ontdekkingstocht . Je komt steeds dichter bij wat goed voelt voor jou. Op zoek naar een meer eigen manier van schilderen.
Naam docentMarjo van Meer
E-mailadresmarjo.vanmeer@upcmail.nl
Cursuscode310
Aantal lessen8
Cursus opmerkingenDe cursusprijs is excl. materiaal kosten.
VoorBeginners en gevorderden
Startdatum27 september 2021
Dagma
Tijd19.30-22.00
Lesgeld€ 134
Website docent marjovanmeer.weebly.com