Docent


Marjo van Meer is in 1990 afgestudeerd aan Academie voor Beeldende Vorming Tilburg als 1e graad docent tekenen/schilderen en kunstgeschiedenis.

In haar lessen wil ze mensen stimuleren, om zo goed mogelijk weer te geven wat ze beleven aan de werkelijkheid. Ze is zeer geïnteresseerd in ieders persoonlijk creatief proces. Marjo is ook werkzaam in haar eigen atelier.

Aandacht voor creativiteit, verbinding met natuur, tot rust komen ( mandala tekenen), gericht op persoonlijke en trans-persoonlijke ontwikkeling.

Marjo van Meer

Cursus Abstract schilderen (vervolg)
Schrijf u hier in
Cursusomschrijving Voor een ieder die graag Abstract wil leren schilderen of onder deskundige leiding een nieuwe impuls wil geven aan de manier waarop je nu schildert. Ben je op zoek naar een vrijer omgaan met kleur en vorm, een meer vanzelf creëren, het meer laten stromen van je creativiteit, dan biedt deze cursus een mogelijkheid een en ander uit te proberen. Door middel van gerichte opdrachten onderzoek je verschillende mogelijkheden binnen het schilderen. Op zoek naar wat past bij mij. Wat zeggen de kleuren mij, welke vormen voelen voor mij oké. We proberen verschillende technieken uit en gaan op zoek naar een meer gevoelsmatig contact maken met kleur en vorm. Zo wordt schilderen een ontdekkingstocht . Je komt steeds dichter bij wat goed voelt voor jou. Op zoek naar een meer eigen manier van schilderen.
Naam docent Marjo van Meer
E-mailadres marjo.vanmeer@upcmail.nl
Cursuscode 311
Aantal lessen 6
Cursus opmerkingen De cursusprijs is excl. materiaal kosten.

LET OP: dit is de vervolgcursus die start in 2024.

Voor Beginners en gevorderden
Startdatum 15 januari 2024
Dag ma
Tijd 19.30-22.00
Lesgeld € 108
Website docent marjovanmeer.weebly.com