Docent


Maurits van Hout is een beroepsfotograaf die sinds 1999 cursussen fotografie geeft. Op zaterdag in Nuenen, doordeweeks in zijn studio in Rijswijk. Zie ook de website van Maurits. En www.fotografiecursusdenhaag.com Kijk bij basiscursus Nuenen!

Maurits van Hout

CursusBasiscursus fotografie - Schrijf u hier in
CursusomschrijvingJe hebt een camera maar wil niet meer op de automatische piloot fotograferen, maar weten wat je doet en bewust keuzes leren maken? dan is dit voor jou een prima cursus. Instellingen, lastige omstandigheden qua licht, een goede compositie, het maken van een portretfoto en een introductie beeldbewerking. Het komt allemaal voorbij in deze cursus. Altijd in een kleine groep. Mbt lesdata: bespreken we gezamenlijk, zodat iedereen zoveel mogelijk kan! Doe je mee? nog een paar plekken!
Naam docentMaurits van Hout
E-mailadresinfo@mauritsvanhout.com
Cursuscode501
Aantal lessen10
Cursus opmerkingenLET OP: de lessen zijn om de week. In overleg hebben we ook een (doordeweekse) avondles van 19.30 - 21.30 uur. Je moet een spiegelreflex- of een systeemcamera hebben, waarbij je diafragma en sluitertijd manueel kan instellen. Een statief is wenselijk voor de avondles, maar bespreken we later. Verder enthousiasme en goede zin
VoorBeginnende amateurfotograaf
Startdatum24 september 2022
Dagza
Tijd12.30-14.30
Lesgeld€ 240
Website docent fotografiecursusdenhaag.com