Docent


Peter Linnartz is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving te ’s-Hertogenbosch. Hij heeft veel geëxposeerd waaronder in Museum Kempenland, Solo en Volkenkundig en Religieus Museum in Groningen. Momenteel doceert hij veel aan diverse centra. Hij is actief in vele disciplines zoals Grafiek, Keramiek, Beeldhouwen, Film en Fotografie en vooral Tekenen en Schilderen. Thema’s zijn: landschap, figuren, het ongrijpbare.

Peter Linnartz

CursusTekenen en schilderen - Schrijf u hier in
CursusomschrijvingIedereen kan schilderen!  In deze praktijkgerichte cursus ga je op zoek naar die eigen unieke scheppende vermogens. Tijdens deze cursus werkt iedereen aan zijn eigen werkstuk en bepaal je vooral zelf de onderwerpen, of abstractie. De docent loopt langs en draagt oplossingen aan om jouw werkstuk tot een goed einde te brengen. In gesprekken leer je elkaar steeds beter kennen en leiden kleine aanwijzingen vaker tot grote stappen voorwaarts. Daarbij is er veel aandacht voor compositie en kleurgebruik maar word je ook geholpen met perspectief vorm en verhouding, of de techniek van het door jouw gekozen materiaal zoals potlood, pastel, aquarel-, olie-, of acrylverf.
Naam docentPeter Linnartz
E-mailadresbontekraai@hetnet.nl
Cursuscode230
Aantal lessen24
VoorBeginners en gevorderden
Startdatum28 september 2021
Dagdi
Tijd19.30-22.00
Lesgeld€ 385
CursusTekenen en Schilderen voor de jeugd - Schrijf u hier in
CursusomschrijvingMet leuke opdrachten wordt kennis gemaakt met verschillende technieken en materialen. Elke les wordt er aan een nieuwe opdracht gewerkt dus elke keer weer een frisse start. Op speelse manier wordt aandacht besteed aan begrippen uit de teken- en schilderkunst, zoals diepte suggereren, kleuren mengen, compositie, zelf een stilleven opstellen, landschap, en dieren of portretten schilderen. Na het geven van een gezamenlijke opdracht loop ik bij ieder langs en zal ik ieder kind individueel verder helpen. Individuele begeleiding is overigens de kracht van al mijn cursussen. Van de kinderen wordt wel verwacht dat zij affiniteit met tekenen of schilderen hebben.
Werk cursisten Fotogalerij werk van cursisten
Naam docentPeter Linnartz
E-mailadresbontekraai@hetnet.nl
Cursuscode45
Aantal lessen12 of 24
Cursus opmerkingenWil je niet de hele cursus volgen, dan betaal je maar € 47,50 voor 6 aaneengesloten lessen. Verder kun je kiezen uit 12 (€ 85) of 24 (€ 170) lessen .
VoorJeugd 8 tm 12 jaar
Startdatum17 september 2021
Dagvr
Tijd16.00-17.30
Lesgeld€ 85 - 170