Docent


Peter Linnartz is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving te ’s-Hertogenbosch. Hij heeft veel geëxposeerd waaronder in Museum Kempenland, Solo en Volkenkundig en Religieus Museum in Groningen. Momenteel doceert hij veel aan diverse centra. Hij is actief in vele disciplines zoals Grafiek, Keramiek, Beeldhouwen, Film en Fotografie en vooral Tekenen en Schilderen. Thema’s zijn: landschap, figuren, het ongrijpbare.

Peter Linnartz

CursusTekenen en Schilderen voor de jeugd - Schrijf u hier in
CursusomschrijvingMet leuke opdrachten wordt kennis gemaakt met verschillende technieken en materialen. Elke les wordt er aan een nieuwe opdracht gewerkt dus elke keer weer een frisse start. Op speelse manier wordt aandacht besteed aan begrippen uit de teken- en schilderkunst, zoals diepte suggereren, kleuren mengen, compositie, zelf een stilleven opstellen, landschap, en dieren of portretten schilderen. Na het geven van een gezamenlijke opdracht loop ik bij ieder langs en zal ik ieder kind individueel verder helpen. Individuele begeleiding is overigens de kracht van al mijn cursussen. Van de kinderen wordt wel verwacht dat zij affiniteit met tekenen of schilderen hebben.
Werk cursisten Fotogalerij werk van cursisten
Naam docentPeter Linnartz
E-mailadresbontekraai@hetnet.nl
Cursuscode45
Aantal lessen12 of 24
Cursus opmerkingenWil je niet de hele cursus volgen, dan betaal je maar € 47,50 voor 6 aaneengesloten lessen. Verder kun je kiezen uit 12 (€ 85) of 24 (€ 170) lessen. Omdat we elk kind de mogelijkheid willen geven om mee te doen, kun je een beroep doen op de Stichting Leergeld Nuenen. Meer informatie op hun website: Stichting Leergeld Nuenen.
VoorJeugd 8 tm 12 jaar
Startdatum16 september 2022
Dagvr
Tijd16.00-17.30
Lesgeld€ 85 - 170