Nieuw ! Teken en schildercursus voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar op vrijdagmiddag

Deze jeugdcursus voor de leeftijdsgroep 8 t/m 12 jaar. Hier kunnen ze zich helemaal uitleven in tekenen en schilderen!

Met leuke opdrachten wordt kennis gemaakt met verschillende technieken en materialen. Elke les wordt er aan een nieuwe opdracht gewerkt dus elke keer weer een frisse start. Op speelse manier wordt aandacht besteed aan begrippen uit de teken- en schilderkunst, zoals diepte suggereren, kleuren mengen, compositie, zelf een stilleven opstellen, landschap, en dieren of portretten schilderen.

Na het geven van een gezamenlijke opdracht loop ik bij ieder langs en zal ik ieder kind individueel verder helpen. Individuele begeleiding is de kracht van al mijn cursussen. Van de kinderen wordt wel verwacht dat zij affiniteit met tekenen of schilderen hebben. Tijdens de lessen gaan we gezellig en zelfstandig werken aan mooie werkstukken. Je krijgt les van een echte kunstenaar met veel ervaring in het lesgeven. Hij probeert de beste creatieve oplossingen in je naar boven te halen. Je mag je fantasie dus de vrije loop laten hoor.

dscf2188Heb je zin om vrijdagsmiddags iets moois op papier te zetten dan kun je nu terecht bij de jeugdcursus van kunstenaar Peter Linnartz.
Weet je het nog niet zeker?  Kom dan gerust eens een kijkje nemen. Wel even eerst afstemmen met mij en je ouders.

Meer informatie en aanmelden? Schrijf je hier in voor mijn cursus..